23948sdkhjf

It-satsning skal løfte BoConcept til nye højder

BoConcept skal om et par år stå med en it-platform, der tilbyder både kunder og butikker noget helt særligt.
Ledelsen i Boconcept besluttede for halvandet år siden at bygge en helt nyt it-platform på basis af Microsofts økonomisystem AX 2012. Det skriver dagbladet Børsen.

Det nye system skal blandt andet holde styr på 500.000 varer på 40 forskellige sprog og håndtere website, webshop, e-learning og tegneprogrammer.

Boconcepts it- and business process director Joan Bjørnholdt er netop nu i gang med butikkerne, og herefter skal processerne optimeres i hele værdikæden. I fremtiden får virksomheden blandt andet mulighed for at reagere omgående, hvis fx salget udvikler sig negativt på et marked – hvad enten det er i Danmark eller på den anden side af jordkloden.

- Det kan tage op til flere dage at komme ud i fronten, fordi vi har så store datamængder og så mange lande. Her er man nødt til at kunne arbejde online – ’on the fly’. Men det kan jeg ikke i dag. Så det er en af de ting, jeg er ved at lave om, siger Joan Bjørnholdt til Børsen.

Kim Guldager, der er salgs- og teknikchef i Microsoft, fortæller til Børsen, at Boconcept hører til blandt de meget komplekse kunder på AX 2012-platformen. Virksomheden har selv bygget flere løsninger ind i systemet og kan nu fx give kunden præcise leveringstider på varerne, selvom de skal sendes fra flere forskellige lagre rundt om i verden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098