23948sdkhjf

Bahne udvider med nye butikker

Interiørkæden har netop åbnet sin 19. butik i Odense, og i foråret kommer turen til Frederiksberg.
I Kongensgade 54 i Odense slog Bahne i uge 41 dørene op for sin 19. butik, og interiørkæden er dermed tilbage i det fynske efter flere års fravær.

- Vi er kommet for at blive nu. Butikken er vores 19. Bahne butik i landet og en af grundene til at vi er vendt hjem til Kongensgade er ganske enkelt fordi vi siden lukningen i Odense har fået utallige opfordringer fra de odenseanske kunder som ønskede at vi ville åbne i Odense igen, siger administrerende direktør Jacob Bahne Sørensen til Fyens.dk.

Den nye butik, der beskæftiger 15 ansatte, rummer 500 kvadratmeter bolig/interiør, 400 kvadratmeter mode samt en 250 kvadratmeter stor Hay-afdeling.

Bahne har også annonceret, at kæden den 25. marts 2015 åbner en 1.300 kvadratmeter stor butik i Frederiksberg Centret. Den nye butik bliver den 20. i rækken og indrettes på en helt ny etage med en facade på 350 kvadratmeter ud mod Falkoner Allé.

- Især på boligfronten kommer vi til at skille os ud. Rigtig mange af de brands, vi fører, findes dårligt nok på Frederiksberg i forvejen, og desuden får Bahne en fuld integreret Hay-butik med 250 kvadratmeter, siger Jacob Bahne i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095