23948sdkhjf

Ikea etablerer ny elevuddannelse

Møbelgigantens danske selskab skifter samarbejdspartner og ændrer indholdet i sin elevuddannelse for at tage kampen op mod den stigende konkurrence i detailhandlen.
Med en ændring af indholdet i sin elevuddannelse vil Ikea Danmark rette et større fokus mod kundeservice og rådgivning, så de ansatte ikke blot sætter varer op og ekspederer kunderne. Det fortæller HR-chef Teresia Palm til Børsen.

- Det er en reaktion på det detailmarked, som vi oplever i dag. Vi er i konstant konkurrence med priserne på internettet, så derfor skal vi sørge for, at vores kunderådgivning er i høj kvalitet, så kunderne ikke bare bruger os som udstillingsvindue. Men vi skal også have fokus på udviklingen af vores egen onlinedel af virksomheden, så det hele kommer til at spille bedre sammen, forklarer hun om baggrunden for at ændre uddannelsen.

Ikea vil i det kommende år have 14 salgselever i sine fem danske varehuse, men forventer at øge antallet i de kommende år. Fremover sendes eleverne på skole i Aars i stede for Odder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093