23948sdkhjf

Mølballe har reetableret egenkapitalen

Det går bedre end længe for bordpladeproducenten, der kom ud af 2013/14 med et plus på 0,7 mio. kr.
Finanskrisen har været hård ved Mølballe A/S, som siden 2011 har kæmpet med en negativ egenkapital. Det netop offentliggjorte regnskab for 2013/14 vidner imidlertid om fremgang hos producenten af borde, bordplader og specialløsninger.

Et overskud på knap 0,8 mio. kr. efter skat betyder, at egenkapitalen nu igen er positiv. Det er tredje regnskabsår i træk med sorte tal på bundlinjen, og ledelsen erklærer sig da også tilfreds med udviklingen.

Mølballe baserer hovedsageligt sin forretning på salg af bordplader til køkkenhandlere i Danmark og på de nære eksportmarkeder. En mindre del af omsætningen kommer fra salg af borde og reoler til møbelbutikker i den mere eksklusive ende af skalaen.

Bag virksomheden står brødrene Sven og Karl Kristian Aaquist, som i 1996 overtog ejerskabet af en dengang lille håndværksvirksomhed med blot tre ansatte i et udhus i Søften. Siden er forretningen flyttet til Fårup ved Randers, hvor man råder over en 5.600 kvadratmeter fabrik med moderne specialværksteder for træ, stål, corian, granit og linoleum.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094