23948sdkhjf

Bordpladeproducent køber blødt ben

Mølballe i nordjyske Fårup er mest kendt som bordpladeproducent, men nu har virksomheden fået et ekstra ben. Det sker med overtagelsen af Kollerup Møbelfabrik, og selvom der kan synes langt fra bordplader til polstermøbler, er der ifølge medejer Sven Aaquist slet ikke så langt endda.

 – Vi er jo leverandør til køkken- og møbelindustrien, og der kan der eksempelvis være behov for puder til bænke eller noget beklædt træ til væggene, så på mange måder ser vi det som en naturlig udvikling, forklarer han.

Ved årsskiftet rykkede de to ansatte fra Kollerup værkstedet ind hos Mølballe i Fårup, hvor der nu er indrettet systue, men Mølballe-direktøren understreger, at der ikke dermed er sagt farvel til møbelfabrikkens eksisterende kundekreds.

 – Vi fortsætter med at servicere de kunder, de har i dag. Der er blandt andet tale om nogle design- og indretningsvirksomheder, stoleproduktion og også polstring af brikse til blandt andet kiropraktorer, fortæller Sven Aaquist.

Tager det stille og roligt

På lidt længere sigt er det dog hensigten, at også Mølballes kundekreds skal få glæde af tilføjelsen.

 – De skal beholde det arbejde, de har i dag, men planen er selvfølgelig også, at vi fremover vil kunne servicere vores køkken- og møbelkunder bredere, så det bliver en konstellation, alle får glæde af, lyder det.

Præcis hvordan fordelingen skal være, og hvad kunderne fremover kan forvente af nye tiltag, er dog endnu for tidligt for Sven Aaquist at svare på.

 – De er jo først lige rykket ind, så de skal lige have lov at lande, og så skal vi til at finde ud af, hvad vi skal tilbyde vores kunder, og hvordan det skal gøres, siger medejeren med en vis sindighed.

For selvom polster er et helt nyt ben i forretningen, skal der mere til at tage pusten fra den erfarne træmand.

 – Det er nyt endnu, ja, men det har alle vores områder jo været på et tidspunkt, så det tager vi stille og roligt, slår han fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094