23948sdkhjf

Lightyears åbner showroom i Carlsberg Byen

Et støt stigende aktivitetsniveau skaber behov for en fast base i København.
Igennem de sidste ni år har Lightyears forsynet det danske og internationale marked med lamper til professionelle indretninger og private hjem. Kollektionen, antallet af forhandlere og salget har været støt stigende, og det har medført et behov for en fast base i København, hvor man kan præsentere den samlede kollektion.

Som en del af det spændende nye kvarter i Carlsberg Byen rykker Lightyears den 11. september ind i ”Co2-rummet” i Carlsbergs gamle kraftcentral. Det industrielle, højloftede lokale måler 335 kvadratmeter, men med godt 8 meter til loftet er fornemmelsen af rummelighed langt større.

Grundet en fredning af bygningen fra 1920 er Lightyears’ små og store lampeinstallationer flyttet ind mellem tekniske installationer, filtre fra rensningsanlæg og en 50 tons stor beholder hængende ned fra loftet.

- Vi synes lokalet er intet mindre end enestående, og vi har umiddelbart ikke set noget lignende andre steder i Danmark, udtaler direktør Lars Østergaard Olsen.

- Co2-rummet rummer elementer af 160 års dansk bryggerihistorie og en uomtvistelig autenticitet, der bidrager til oplevelsen med varme og sjæl. Samtidig er placeringen fremadsynet med base i Københavns nye, unikke bydel som i løbet af de næste 3-15 år kulturelt, oplevelsesmæssigt og arkitektonisk vil blomstre. Den udvikling vil Lightyears gerne være en aktiv del af, siger Lars Østergaard Olsen.

Han peger på, at Lightyears, med fast base i København, ligeledes får mulighed for at deltage i diverse arrangementer i byen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079