23948sdkhjf

Lundeborg Træ skærper fokus på nicheproduktion

Den fynske tømmerhandel har etableret en ny selvstændig afdeling med navnet ”Lundeborg Plankeborde”.
Det, der startede lidt for sjov i pauserne mellem det almindelige arbejde med import og salg af tømmer hos Lundeborg Træ, har udviklet sig til en væsentlig nicheproduktion, og får nu sin egen afdeling og virksomhedsprofil.

Plankebordene har fået 700 m² for sig selv i en af hallerne på 1. sal samt en udstilling i stueplan med udsigt over Svendborgsund, hvor kunderne kan få en snak om design, træsort, størrelser og stel. Med udskillelsen til selvstændig afdeling vil kunderne, ifølge indehaver Christian Bidstrup, opleve en højere grad af service og faglighed – uden at denne afdeling skal opfattes som en møbelbutik. For det er ikke intentionen. Virksomheden Lundeborg Træ er kun 17 år gammel, men der har været tømmerhandel og trælast på pladsen i 267 år.

Cirka 25 borde i tømmerhandlens eget design står færdigproducerede med forskellige typer stel, men ellers er grundidéen, at man selv går rundt og kigger nærmere på de enkelte planker og måske selv tegner et forslag til det endelige udseende og valg af understel.

Lundeborg Træ har sin egen smedeafdeling, der kan fremstille solide stel, der klarer vægten af plankerne, når de hører til en den tunge ende. Men den grundlæggende idé er, at det er kunderne, der bestemmer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078