23948sdkhjf

Direktørskifte hos Dan-Form

Medejer og salgsdirektør Sanne Protin har overtaget direktørposten i den sjællandske møbelvirksomhed.
Med virkning fra den 1. juli 2014 har indehaver Jørgen Mensen overdraget ansvaret som administrerende direktør i Dan-Form A/S til medejer og salgsdirektør siden 2005, Sanne Protin. Skiftet er løbende implementeret over de seneste 12 måneder.

Sanne Protin er oprindeligt uddannet eksporttekniker og har arbejdet i møbelbranchen gennem hele sin karriere; først i en mindre virksomhed på Fyn, dernæst hos Dan-Form, hvor hun for 14 år siden blev ansat i salgsafdelingen. Hos Dan-Form har Sanne Protin indtaget en nøgleposition i opbygningen af virksomhedens globale marked, som i dag omfatter flere end 50 lande.

Jørgen Mensen er fortsat majoritetsaktionær. Som bestyrelsesformand vil hans tilknytning til Dan-Form dog fremover vil udelukkende være på overordnede forretningsområder. Jørgen Mensen vil i stedet bruge sin tid på de seks virksomheder, som han gennem tiden har grundlagt; herunder The Beach Village, der er et ferieresort i Thailand.

Som led i direktørskiftet tildeles produktchef Finn Søren Nielsen det fulde ansvar for udvikling og kontakt til leverandører. Han bliver således fremover en nær samarbejdspartner for Sanne Protin.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095