23948sdkhjf

Velux modtager royal hæder

Velux Gruppen har i de senere år investeret kraftigt i sit engagement i Polen. Det var blandt andet derfor, at Kronprins Frederik den 13. maj kunne overrække Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje til Velux Polska.
Når Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje tilfalder Velux Polska skyldes det store investeringer i det polske marked og det, at man skaber arbejdspladser.

Stærk lokal tilstedeværelse
Velux Gruppen har været repræsenteret på det polske marked siden 1989. I 1990 blev salgsselskabet Velux Polska Sp. Z.O.O. stiftet, og i 1998 og 2003 etablerede virksomheden produktionsfaciliteter i Polen. I de senere år har Velux Gruppen investeret kraftigt i Polen og det skaber arbejdspladser.

- Det har altid været meget vigtigt for Velux Gruppen at have en stærk lokal tilstedeværelse og kultur i vores selskaber rundt om i verden. Det er også tilfældet i Polen, hvor alle vores polske virksomheder drives af en polsk direktør og polske medarbejdere. Vi er meget glade for at modtage Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje, siger Velux Gruppens direktør, Jørgen Tang-Jensen.

Velux Gruppen og virksomhedens søsterselskaber er i dag tilsammen den største producent og eksportør af vinduer i Polen. Eksportværdien nærmer sig 1,3 milliarder polske szloty og samlet set beskæftiger Velux Gruppen og virksomhedens søsterselskaber knap 3.000 mennesker.

Udviklingen fortsætter
Hos Velux Gruppen er der også positive forventninger for fremtiden.

- Vi har de seneste år foretaget store investeringer i innovation, hvilket blandt andet har ledt til, at vi har lanceret en helt ny generation af Velux ovenlysvinduet, der har sat nye standarder for energieffektivitet i ovenlysvinduer. Sammenlagt med at vi kan se de første tegn på, at den europæiske recession aftager, tegner det lyst, siger Jørgen Tang-Jensen.

Også leverandør af landbrugsudstyr Grene Polen blev hædret med Eksportforeningens Diplom og HkH Prins Henriks Æresmedalje for deres positive udvikling i den polske økonomi.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109