23948sdkhjf

Daells-arving står bag nyt superrock-band

Erling Daell – der er medejer og direktør i koncernen bag Daells Bolighus, Harald Nyborg og jem & fix – er forsanger i og manden bag rockbandet The Bullhounds, som pladedebuterer mandag.
En af dansk erhvervslivs absolut rigeste mænd tager et sjældent set karrieretræk, når han mandag pladedebuterer som forsanger i det dansk/amerikanske rockband The Bullhounds med albummet ”protector”.

Ved siden af rockkarrieren er Erling Daell nemlig kendt som en af dansk erhvervslivs rigeste personer som oldebarn til den ene af de to brødre, der i 1910 stiftede Daells Varehus.

Erling Daell er derfor medejer og direktør i koncernen bag Daells Bolighus, Harald Nyborg og jem & fix, ligesom han bestrider direktørposterne i både Harald Nyborg og jem & fix i Sverige, mens han sidder i bestyrelsen i danske Harald Nyborg A/S, hvor far Kurt Daell er formand.

Rockmusikkens beskyttere
På det musikalske plan omgiver Erling Daell sig med anerkendte navne i The Bullhounds, hvis besætning består af guitarist Peter Stroud (Stevie Nicks, Sheryl Crow), guitarister Rick Richards (Georgia Satellites, Izzy Stradlin), trommeslager Mauro Magellan (Georgia Satellites, Dan Baird & Homemade Sin) og bassist Keith Christopher(Keith & the Satellites, Dan Baird & Homemade Sin, Kenny Wayne Shepherd), mens Erling Daell altså selv er forsanger på debutalbummet, som han har været med til at producere i selskab med Jeff Bakos, Peter Stroud og Mauro Magellan.

Koblingen til de store navne er ikke tilfældig. Erling Daell kender Georgia Satellites-medlemmerne personligt helt tilbage fra 1990'erne, og da han begyndte at lufte ideen om at lave sit eget album, skubbede de på og tilbød deres hjælp.

- Det her er alt sammen blevet realiseret gennem venskabet, lysten til at bidrage og troen på 'the power of rock'n'roll.' Så, ja, på den måde er vi rockens beskyttere, siger Erling Daell med henvisning til albumtitlen ”protector”.

”Speederen er i bund og benzinforbruget i top”, lover bandet selv i pressematerialet for debutalbummet, som er udgivet på Rockbastard Records, der i øvrigt blev grundlagt i 2008 af netop Erling Daell.

Bedøm selv om redningsaktionen på vegne af rockmusikken er lykkedes herunder, hvor videoen til førstesinglen "Make It" kan afspilles.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109