23948sdkhjf

Pro Tec i massiv oprustning

Vinduesproducenten fra Holstebro har udnævnt ny direktør og produktionschef og ansætter i massevis i produktionen.
Nye forbedrede produkter, et fast markedsfokus og mildere vinde i byggebranchen er nogle af årsagerne til, at Pro Tec Vinduer i Holstebro nu for alvor er ved at genvinde sin tabte styrke. Virksomheden udvikler innovative vindues- og facadeløsninger med fokus på en stærk energiprofil, og dette koncept er med succes fastholdt gennem hele krisen:

- Det er ingen hemmelighed, at vi hos Pro Tec Vinduer har været igennem nogle udfordrende år. Vores produkter er kendte som nogle af markedets flotteste og mest holdbare, men da krisen kom, var der mange, der udelukkende havde fokus på pris og derfor begyndte at anvende billigere standardvinduer, forklarer produktionsdirektør Jens Sørensen og fortsætter:

- I stedet for at hoppe med på den vogn har vi fastholdt al vores produktion i Danmark og har stille og roligt brugt tiden på at optimere. Det gør, at vi i dag har færre omkostninger, bedre produkter og kan levere til en endnu skarpere pris.

Stor oprustning i medarbejderstaben
Og der er meget, der tyder på, at Jens Sørensen har ret. Po Tec Vinduer har de seneste måneder haft betydelig fremgang, og produktionen kører i øjeblikket i det maksimale gear med den nuværende bemanding. Derfor skal der mandes op, og det har resulteret i knap 10 nyansættelser de seneste måneder. Pro Tec skal dog bruge yderligere 15 mand inden sommerferien:

- Vi har i øjeblikket brug for 15 nye folk til vores daghold og modtager derfor meget gerne uopfordrede henvendelser. Det er fortrinsvis folk til produktionen, vi skal bruge, og her er det en klar fordel, hvis ansøgerne har erfaring med at arbejde med træ eller aluminium, siger Jens Sørensen videre.

Jens Sørensen forudsiger supplerende, at han i 2. halvår skal fortsætte opmandingen. I praksis kan der blive brug for yderligere 10 mand fra august og september, bemærker han.

Nye kompetencer
Pro Tec Vinduer blev i 2011 en del af Inwido-koncernen, der er Europas største inden for produktion og salg af vinduer og døre. Det nye ejerskab har tilført nye kompetencer og ikke mindst ressourcer, der har givet teknisk, økonomisk og leveringsmæssig sikkerhed. Derudover har koncernen i Pro Tec-regi netop overtaget produktserien Xframe fra HansenGroup i Skive.

Produktionsudstyret er netop blevet installeret i Holstebro og er aktuelt i fuld drift med 12 mand. Xframe er såkaldt GRP-baserede vinduer produceret af glasfiberarmeret polyester, men Pro Tec Vinduer oplever dog også markant stigende omsætning inden for Classic og Classic+, der er træ/alu-baserede vinduer:

- Vi har netop vundet en stor ordre til Island, og generelt kan vi mærke, at både arkitekter, bygherrer og entreprenører i stigende grad har fokus på design og kvalitet frem for blot den billigste pris. Det er en udvikling, som vi håber fortsætter til gavn for Pro Tec, pointerer salgs- og marketingdirektør Mona Sloth Nielsen.

Udskiftning på ledende poster
Direktionen i Pro Tec Vinduer har de seneste år bestået af Mona Sloth Nielsen og Jens Sørensen, der begge også repræsenterer Inwido Denmark. Med virkning fra 1. juni 2014 træder de to i baggrunden til fordel for en ny direktør og ledergruppe, der hentes fra egne rækker.

Ny direktør bliver projektchef Søren Hansen og ny produktionschef bliver Erik Kappel. Den samlede ledergruppe udgør nu fire mand, der udover Søren Hansen og Erik Kappel også tæller produktteknisk chef Henning Smed og salgschef Jesper Hønning. Inwido Denmark og herunder Mona Sloth Nielsen og Jens Sørensen vil dog fortsat sidde i bestyrelsen for virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469