23948sdkhjf

Verpan-ejer med rekordoverskud

Frandsen Group, der blandt andet ejer Verpan, har i 2013 haft vækst på alle sine forretningsområder.
Frandsen Group har i 2013 realiseret et resultat før skat på 8,5 millioner kroner. Det er en vækst på hele 70 procent fra året før og er det bedste resultat i virksomhedens historie. Ledelsen udtrykker ikke overraskende stor tilfredshed med den udvikling.

Det er generelt alle forretningsområder, der har bidraget til den flotte vækst.

Særkilt har Frandsen Bolig, der gruppens største forretningsområde, formået at øge sin omsætning med 18 procent i 2013. Fremgangen er resultatet af et fortsat tæt samarbejde med en række store internationale boligkæder, skriver ledelsen i sin beretning.

Datterselskabet Verpan har øget omsætningen med 18 procent, dels via en udvidelse af distributionsnettet i form af flere showrooms. I året etablerede man blandt andet en Flagship Store i Shanghai. Desuden kom der flere ordrer ind på kontraktmarkedet, blandt andet en større ordre til et hospital i Frankrig samt til Vestre Landsret herhjemme.

Sidste forretningsben, Frandsen Project, stod i perioden for den største omsætningsstigning på hele 51 procent.

I 2014 vil Frandsen Group fortsat dyrke samarbejdet med internationale detailkæder og ledelsen forventer på den baggrund fortsat vækst inden for særligt boligbelysning og for Verpan har selskabet planer om at åbne nye showrooms, ligesom der er forventninger til øget afsætning på kontraktmarkedet.

Resultatet for 2014 ventes på niveau med 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063