23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Bolia, Dampa, Hay og Montana.
Bolia åbner Pop-Up Store
Efter to år med fokus på udlandet retter Bolia atter blikket mod København.

Her åbner møbelkæden en Pop-Up Store i 9-værelses lejlighed på hjørnet af Chr. IXs Gade i Indre København. Det var præcis her, hvor det hele begyndte med den allerførste butik. Nu har stedet gennemgået den største ombygningsinvestering i Bolias historie, alt er blevet revet ned og bygget op igen, og stedet er ifølge Bolia klar til at starte en ny æra.

Grand Re-Openening er fastsat til den 15. maj.

Dampa-direktør "Årets salgsleder 2013"
Business Danmark og Mercuri International har kåret Michael Nykjær, administrerende direktør hos loftsproducenten Dampa, til Årets Salgsleder 2013. Han igangsatte The New Dampa den 29. maj 2012 og virksomheden er i det forgangne år gået fra en hierarkisk struktur til en flad organisation med skifte fra funktionsopdelt organisering til procesorientering med Lean som filosofi.

"Årets salgsleder 2013 har med sin virksomhed været gennem en transformation. Han har mestret forandringsledelse samtidig med at have drevet vækst. Med meget begrænsede midler har Michael Nykjær formået at skabe sammenhold, samarbejde, styrke og vilje hos medarbejderne til at nå vores fælles mål. Han har vendt års nedgang til fremgang og positive resultater," lyder baggrunden for udnævnelsen.

Michael Nykjær var indstillet sammen med 42 øvrige salgsledere fra hele landet.

Hay åbnet i Bahne
Hay er blevet en integreret butik i Bahnes butik i Aalborgs citycenter Friis. Tidligere var Hay en del af sortimentet hos Bahne, men nu har det danske designbrand åbnet sin egen selvstændige butik. Både Bahne og Hay slog dørene op til det nye fælles boligunivers torsdag den 1. maj.

Hay har i alt 6 fysiske butikker i Danmark, heraf er Hay Aalborg og Hay Sønderborg beliggende i butikscenter.

Montana lancerer nyt design
Onsdag d. 21. maj holder Montana preview på sit nyeste design, Guest, skabt af designerduoen Kasper Salto og Thomas Sigsgaard. Det sker i Montanas 800 m2 nyindrettede showroom i Pakhus 48 på Nordhavnen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109