23948sdkhjf

Rumas forbereder generationsskifte

Indehaver og direktør i Rumas har sat det hold, der skal varetage et glidende generationsskifte i møbelvirksomheden inden for nærmere fremtid.
Den aalborgensiske møbelproducent er i gang med de første forberedelser til et generationsskifte. I første omgang betyder det rokeringer på udvalgte poster, både i bestyrelsen og i organisationen.

Line Søe, datter af selskabets nuværende indehaver John Pedersen, er trådt ind i bestyrelsen sammen med Poul Sand, der er professionel investor og blandt andet formand i bestyrelserne i Messecenter Herning A/S, Eico A/S samt IT Relation A/S. Line er uddannet jurist og har blandt andet haft ansættelse hos Accura Advokaterne og Dansk industri.

Opruster også på salg
Samtidig har Rumas valgt at ansætte ny salgsdirektør, Morten B. Hansen er tiltrådt den post pr. 1. april i år. Morten kommer fra en stilling som direktør og partner hos X og Co Partner A/S.

Hos Rumas kommer han til at varetage det overordnede ansvar for salg og markedsføring og skal derudover sikre implementeringen af en ny afsætningsstrategi.

- Jeg har nu samlet et hold af mennesker omkring mig, som sandsynliggør et hensigtsmæssigt generationsskifte, når den tid kommer. Hvornår det bliver ved jeg ikke, men faktum er, at horisonten er kortere end den har været, siger John Pedersen.

Efter rokaden består bestyrelsen, ud over Line Søe og Poul Sand, af nuværende ejer John Pedersen samt bestyrelsesformand Per S. Andreasen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094