23948sdkhjf

Nyt overskud i Cube Design

Møbelvirksomheden melder om et forrygende 2013, der sluttede med et overskud 3,1 mio. kr. før skat.
Efter et stærkt 2013 kan Cube Design glæde sig over sorte tal på bundlinjen for tredje regnskabsår i træk. Resultatet på 3,1 mio. kr. før skat er tæt på en fordobling af resultatet i 2012, og ifølge indehaver Curt Berggren stiler virksomheden mod yderligere fremgang.

- Starten på 2014 har været meget positiv og vi oplever stor interesse for vore møbler, både på det danske marked og på eksportmarkederne. Vi forventer fortsat vækst i de kommende år og forhandler derfor i øjeblikket med Favrskov Kommune om mulighederne for at udvide vores produktion på nabogrunden, som vi købte i 2012, siger han.

Curt Berggren peger på virksomhedens ambitiøse vækststrategi som årsag til fremgangen og fremhæver i den forbindelse en engageret medarbejderstab og et stærkt forhandlernet. Cube Design har som led i sin offensive strategi åbnet eget showroom i København og har derudover sikret sig repræsentation i showrooms i Oslo, Stockholm, London og Paris.

- Vi er ligeledes i gang med implementering af nye it- og logistiksystemer, så Cube Design er rustet til at gå fremtiden i møde, slutter Curt Berggren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13