23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Carl Hansen & Søn, PT Vinduer, Junckers og Sinnerup.
Carl Hansen åbner i Tokyo
Mandag den 3. marts 2014 slog Carl Hansen & Søn dørene op for en ny ’Flagship Store’ i Tokyo på Gaien Nishi Dori i Jingumae.

Dermed kan asiaterne nu opleve både Carl Hansen & Søns og Rud. Rasmussens møbelkollektioner udstillet for første gang.

PT Vinduer udvider aktiviteterne
Karmisholt Trapper, der har fremstillet trætrapper og gelændere siden 1955, er blevet overtaget af PT Vinduer og flytter derfor produktionen nordpå fra Nørresundby til PT Vinduers fabrik i Aabybro.

Christian Karmisholt, der er anden generation i virksomheden, vil fortsat varetage både produktion og salg af trapper og gelændere.

PT Vinduer udvidede i sidste måned medarbejderstaben med ansættelsen af 52-årige Søren Klerke, der skal stå for salgsaktiviteterne i Midt- og Sønderjylland samt på Fyn.

Junckers indfører gulvlægger-certifikat
Den danske producent af trægulve, Junckers A/S, har søsat et nyt initiativ – ’Junckers for Life’ – der skal gøre det nemmere for forbrugerne at få deres nyindkøbte gulve lagt ordentligt.

- Med den nye certificeringsordning kan man hurtigt finde en gulvlægger i nærheden, uanset hvor i landet man bor. Certifikatet er kundens sikkerhed for, at gulvlæggeren er specialuddannet til at lægge vores gulve, siger marketingchef Kim Maretti.

Udover at lægge gulvet, kan den professionelle gulvlægger samtidig give råd og vejledning i den fremtidige vedligeholdelse Samtidig udvider Junckers gulvets garantitid fra 2 år til 20 år.

Sinnerup i forhandlinger om ny butik i Herning
Butikskæden Sinnerup forlader Dalgashus i Herning med udgangen af maj, og ledelsen er netop nu i fuld gang med at finde egnede lokaler til en ny butik i den midtjyske by.

- Vi vil meget gerne åbne en ny butik i Herning midtby, og vi ligger i forhandlinger med en mulig udlejer, siger direktør Lars Sinnerup til Herning Folkeblad.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tak for skat: Minister lagde vejen forbi Bygma
Køkkenfirma henter ny afdelingschef i egne rækker
To løver faldt for Annas mosvægge
Ny duo bag genrejst køkkenvirksomhed vil udnytte hinandens styrker
Nyt fra direktioner og bestyrelser
Her er branchens største skatteydere
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.094