23948sdkhjf

Howe tredobler salget i Nordamerika

Møbelvirksomheden fra Middelfart kaprede yderligere markedsandele i 2013 efter et år, der blev det bedste nogensinde på det amerikanske marked. Direktøren øjner yderligere vækst.
Howe har netop afsluttet sit 2013-regnskab, som viser et bruttoresultat på 48,9 mio. kr. Det er en fremgang på 9 procent sammenlignet med 2012 og hele 54 procent set over de sidste fire år. Resultatet før skat udgør 8 mio. kr. mod 9,2 mio. kr. i 2012.

- Vi har brugt 2013 på at konsolidere den store vækst fra de forgangne år og forbereder os på den forventede store vækst i 2014 og 2015, siger CEO Michael Jacobsen.

Et af de markeder, som især har bidraget til fremgangen, er det amerikanske. I 2013 fik Howe IP-rettighederne til sin ”40/4”-stol i Nordamerika, hvilket resulterede i oprettelsen af et datterselskab i USA og dermed en vækst på 331 % i Nordamerika. Samtidig har det belgiske marked bidraget markant i 2013 med en vækst på 82 %, ligesom Howe også har taget markedsandele i Mellemøsten.

En anden afgørende faktor for fremgangen er rækken nye produkter, som Howe har lanceret inden for de sidste par år. Michael Jacobsen fremhæver her det modulære soft seating-koncept, ”Manhattan”, som har bidraget positivt i en ny niche for Howe, idet konceptet understøtter alternative lærings- og studiemiljøer.

Samtidig begynder Howe’s nye stabelstol, SixE, for alvor også at bidrage – især i uddannelsessektoren. Stolen modtog for kort tid siden de to tyske designpriser; Interior Innovation Award og Green Product Award.
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096