23948sdkhjf

TMK-vækst på 10 procent i 2013

Koncernen bag køkkenproducenterne Tvis og Svane melder om et stærkt 2013 med en pæn stigning i omsætningen.
Trods fortsat vanskelige markedsvilkår har køkkenkoncernen TMK i 2013 øget omsætningen med omkring 10 procent i forhold til de 327 mio. kr. i 2012. Hertil kommer en forbedring af driften på mere end 20 pct., fortæller administrerende direktør Ole Lund Andersen til Jyllandsposten.

Årsregnskabet er endnu ikke offentliggjort, men ifølge Ole Lund Andersen er tallene meget tilfredsstillende; ikke mindst som følge af øget salg af køkkener i Svane-regi.

- Vi vinder markedsandele. Det er meget tilfredsstillende i et ellers svært dansk marked. Og vores vækst fortsætter ind i 2014, hvor vi har travlhed i butikkerne, siger han til Jyllandsposten.

Fremadrettet er planen fortsat ekspansion; både i Danmark og ikke mindst i Norge, hvor TMK kan se tilbage på et flot 2013:

- Vi havde i 2013 en vækst på 30 pct. i det norske salg og åbnede i fjor 10 nye butikker i landet sammen med lokale partnere. Det virker som om, at vi rammer markedet rigtigt med vores nye, danske designkøkkener, siger Ole Lund Andersen til Jyllandsposten og fremhæver samtidig Tyskland og Storbritannien som attraktive markeder.

TMK har udelukkende dansk produktion, og Ole Lund Andersen understreger, at planen er fortsat at investere i optimering og udvikling i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094