23948sdkhjf

Velux åbner vinduet til et nyt marked

Med lanceringen af et standardiseret ovenlyskoncept til mindre ejendomme gør Velux nu sin entré på et område, der hidtil har været domineret af alu- og glasvirksomhederne.
På Byggeri-messen i 2012 præsenterede Velux et modulært ovenlyssystem til projektmarkedet og tog dermed et stort skridt mod at videreudvikle et brand, som i årtier har været uløseligt forbundet med de velkendte skråtagsvinduer.

Konceptet har været så stor en succes, at det nu er videreudviklet til boliger og mindre ejendomme med fladt eller skråt tag. Det nye koncept vises frem på Byggeri'14, der afholdes i Fredericia i denne uge.

- Vi har oplevet en stor efterspørgsel fra mindre projekter fra privatmarkedet, og det har ansporet os til at udvikle et koncept for ovenlysmoduler til private boliger, mindre erhvervs- og institutionsbyggerier, siger Jesper Salskov Jensen, direktør Velux Danmark.

- Ingen har tilbudt en standardiseret ovenlysløsning via den lokale trælast før, så det er et helt nyt forretningsområde for tømrermesteren og dermed også for os. Kort forklaret har vi nedskaleret vores eksisterende løsning og målrettet den til mindre byggerier. Det lyder nemt, men det er det ikke. For to år siden kunne vi ikke have gjort det, men vi har opbygget en stor viden på området, fortsætter han.

Flere typehusproducenter har allerede vist interesse for at anvende løsningen til de populære flad- og skråtagshuse. Men Jesper Salskov Jensen ser også et stort potentiale i renoveringsmarkedet. De præfabrikerede ovenlysmoduler, der tilbydes som rytterlys og lysbånd, giver nemlig mulighed for at åbne større dele af huset eller bygningen. Velux Danmark-direktøren forventer på den baggrund, at nyheden bliver en salgssucces allerede i år.

Dagslysrådgiver - et udvidet samarbejde med tømrermesteren
På Byggeri’14-messen lancerer Velux Danmark også et nyt og udvidet samarbejde med tømrermestre under titlen ’Velux dagslys-rådgiver’. Det er et nyt tiltag, som er en ekstra dimension i det samarbejde, Velux Danmark gennem de sidste mange år har haft med tømrermestre rundt omkring i landet.

Intentionen er, at et forstærket samarbejde kan føre til en endnu bedre udnyttelse af de forretningsmæssige muligheder – for alle involverede parter.

- Konkret betyder det mulighed for flere opgaver og ordrer til den enkelte tømrermester på længere sigt, siger Jesper Salskov Jensen, der håber at nå op på ’nogle hundrede’ dagslysrådgivere inden årets udgang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141