23948sdkhjf

BV-Trappen udvider ejerkredsen

Med to nye medejere styrker trappeproducenten fra sit fokus på produktion og udvikling.
BV-Trappen A/S har udvidet sin ejerkreds med Michael Bjørnskov og Morten K. Madsen, som begge indtræder i bestyrelsen. Samtidig styrker man direktionen, hvor Morten K. Madsen skal have fokus på kunder og markedet, mens den tidligere direktør, Bjarne Vangsgaard, vil koncentrere sig om produktionen og udvikling, ligesom han bliver siddende i bestyrelsen.

Netop muligheden for at koncentrere sig om produktionen ligger bag den nye ejerkonstruktion:

- For mig er det en stor dag. Jeg har haft et ønske om at styrke direktionen og salgsleddet i virksomheden og selv hellige mig det, jeg brænder mest for; nemlig at producere trapper og tænke udvikling. Og jeg er sikker på, at BV-Trappen på den her måde går fremtiden styrket i møde, siger Bjarne Vangsgaard, der har stået i spidsen for trappeproducenten siden 1988.

Fra håndværk til industriproduktion
Michael Bjørnskov har en lang fortid i træindustrien, blandt andet som direktør i Moelven. De sidste 10-12 år har han udelukkende arbejdet på bestyrelsesniveau. Morten K. Madsen kommer til BV-Trappen med mere end 10 års ledelseserfaring fra B2B-segmentet i ind- og udland.

- Vores interesse for BV-Trappen skyldes først og fremmest den stærke platform, Bjarne og medarbejderne har skabt. Det er den, vi skal bygge fremtiden på, siger Morten K. Madsen og tilføjer:

- Vi vil gerne strukturrationalisere markedet, så det udvikler sig fra håndværksvirksomheder til industriproduktioner. Den vej er BV-Trappen kommet langt af, og vi ønsker at bruge virksomheden som springbræt til at optage flere små håndværksfabrikker i organisationen. Vi skal fortsætte med at levere konkurrencedygtige kvalitetstrapper og andre træprodukter til markedet, og det skal ske i et øget samarbejde med blandt andre kunderne i forhandlerleddet.

BV-Trappen A/S, der ligger i Thy, har produceret trapper siden 1988 og er i dag blandt de tre største trappeproducenter i Danmark. Virksomheden har udviklet de tre trappe-brands Flexi trapper, Modul trapper og Hemse trapper, som primært sælges i Danmark, men også i Tyskland, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland. BV-Trappen er tilsluttet Dansk Trappe Kontrol.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156