23948sdkhjf

Møbelproducent satser på nye markeder

FurnX, der har Højer Møbler som datterselskab, oplever stigende interesse fra udlandet og udvider nu sine eksportaktiviteter med Sverige og Frankrig.
Skolebørn og studerende i Sverige og Frankrig kan inden længe sætte sig til rette i møbler produceret af FurnX. Virksomheden, med base i Nordjylland, mærker nemlig så stor efterspørgsel fra udlandet, at de to lande nu oprettes som deciderede eksportmarkeder.

- Vi har gennem mere end 20 år haft fokus på at udvikle de fysiske rammer på landets skoler, og vi har altid haft som mål at være de bedste indenfor vores felt. Vi har opbygget stor viden om, hvordan man bedst indretter skolens rum, og hvad der skal til rent kvalitetsmæssigt for at møblerne er egnede til undervisningsbrug. Det er dette, der nu giver genlyd og får folk til at henvende sig fra udlandet, siger administrerende direktør Jens Højer.

Det er ikke mindst en succesrig deltagelse på den netop afsluttede Stockholm Furniture and Light Fair, der giver anledning til at udvide eksportaktiviteterne.

- Vi har mange spændende sager i gang allerede, og har bestemt store forventninger til de to nye markeder, siger Jens Højer.

FurnX er i forvejen etableret i Tyskland, og udvidelsen til Sverige og Frankrig kommer i naturlig forlængelse af aktiviteterne syd for grænsen. Samtidig er datterselskabet Højer Møbler inde i en positiv udvikling på det danske marked, hvor man i 2011 kom ind som primær leverandør i landets tre største kommuner og i 2013 som 1. leverandør af undervisningsmøbler via SKI.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078