23948sdkhjf

Danbo Møbler fortsætter som kæde

Omkring en tredjedel af forhandlerne i det gamle Danbo har besluttet ikke at gå med i den nyfusionerede møbelkæde Møblér.
I sidste uge blev det officielt, at møbelkæderne Smag & Behag og Danbo Møbler pr. 1. marts 2014 fusionerer i en ny kæde med navnet Møblér.

Kæden får fra starten deltagelse af godt 40 butikker, og det er således ikke alle forhandlerne fra de to gamle kæder, der går med i det nye samarbejde.

Blandt disse er otte medlemmer af Danbo Møbler, der har valgt at bevare det gamle og velrenommerede kædenavn og fortsætte samarbejdet om markedsføring og modeludvikling. De otte butikker oppebærer en samlet omsætning på 160 mio. kr.

- Vi kan ikke se os selv i en topstyret kæde som Møblér, fordi det vil give os mindre indflydelse på udvalget af varer til vores butikker. Vi vil i stedet satse på et tæt samarbejde i en mere flad struktur, baseret på det individuelle gode købmandskab. Tilsammen har vi otte rigelig indkøbsstyrke til at kunne sikre vore kunder de rigtige priser, samtidig med at vores lokale kendskab sætter os i stand til også at have de helt rigtige varer, siger Søren Nielsen, som ejer Danbo Møbler i Kolding.

De otte butikker vil fortsat have tilknytning til In2House, der hidtil har været kædekontor for såvel Danbo som Smag & Behag – og som nu altså bliver det for Møblér og det nye (eller gamle) Danbo Møbler. In2House vil således også fremover varetage gennemfakturering og kreditorhåndtering for de otte butikker.

De otte butikker i det ’nye’ Danbo er Aarhus, Horsens, Farsø, Kolding, Nykøbing Mors, Brovst, Hesselager og Esbjerg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078