23948sdkhjf

Skovby fortsætter fremgangen

Regnskabsåret 2012/13 udviklede sig bedre end forventet og blev det bedste på denne side af finanskrisen.
Trods fortsat vanskelige markedsvilkår kan Skovby Møbelfabrik glæde sig over betydelig fremgang for andet år i træk. Regnskabsåret 2012/13 er afsluttet med et plus på 11,74 mio. kr. efter skat, og det er det bedste resultat siden 2007/08.

Virksomheden fra Galten ved Aarhus måtte – som mange andre i branchen – se omsætning og indtjening falde betydeligt med finanskrisens indtog i 2008. Men takket være en solid ordrebeholdning og en effektiv tilpasningsstrategi lykkedes det at fastholde de sorte tal på bundlinjen.

Skovby valgte herefter at tackle krisen offensivt ved at skrue op for produktudviklingen og investere flere ressourcer i salgsarbejdet. Allerede sidste forår kunne administrerende direktør Preben Rasmussen i et interview med Wood Supply fortælle, at det på de fleste markeder så mere positivt ud end længe, og han kan nu konstatere, at det også i 2012/13 er lykkedes at vinde markedsandele.

For regnskabsåret 2013/14, der løber frem til udgangen af august, er forventningen en yderligere stigning i såvel bruttoindtjening som resultat efter skat. Udviklingen vil dog ” i væsentligt omfang være afhængig af udviklingen i valutakurser og de generelle økonomiske konjunkturer på de primære markeder ”, skriver Skovby i sin ledelsesberetning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.555