23948sdkhjf

Ny Tvilum-ejer vil skabe vækst

Tvilum-direktør Peter Arndrup Povlsen glæder sig over ejerskifte, der betyder, at virksomheden igen kan fokusere 100 procent på vækst og udvikling.
Lige før jul fik Tvilum ny ejer, da Masco solgte sin danske møbelvirksomhed til kapitalfonden Revolution Capital Group.

Tvilum har haft de svært de seneste år, men med ejerskiftet er optimismen tilbage hos møbelvirksomheden i Fårvang. I et interview med dagbladet Børsen udtrykker direktør Peter Arndrup Povlsen store forventninger til det kommende samarbejde med den amerikanske kapitalfond:

- De er kapitalstærke og kan give os den opbakning, vi har brug for, hvis skal lave et opkøb eller åbne nye markeder. De forhindringer, vi har mødt fra vores tidligere ejer, som var hårdt ramt af krisen, og derfor trak i håndbremsen, vil vi ikke møde med vores nye ejer, hvor det er fuld fart frem, siger han.

Peter Arndrup Povlsen fremhæver blandt andet, at man med Revolution Capital Group har fået en ejer, som er i specialist i turnarounds, og som – i modsætning til den tidligere ejer, Masco – ikke er børsnoteret:

- Det betyder, at vi vil have mere handlekraft og kan reagere hurtigere end tidligere, fx når vi skal åbne på et nyt marked. Vi har hidtil været bundet af lange beslutningsprocesser, forklarer han.

Tvilum forventer vækst og overskud i 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391