23948sdkhjf

Ny ejer til Tvilum

Den danske møbelproducent er blevet solgt til kapitalfonden Revolution Capital Group.
Tilbage i februar måned annoncerede Tvilums amerikanske ejer, Masco, et kommende salg af sine danske aktiviteter. Fredag i sidste uge faldt et ejerskifte på plads.

Køberen er den amerikanske kapitalfond Revolution Capital Group, som ønsker at ekspandere i Europa.

Tvilums administrerende direktør, Peter Arndrup Poulsen, glæder sig over nyheden og understreger, at den nye ejers mål er at forbedre Tvilums resultat og udvikling i samarbejde med virksomhedens ledelse.

- Revolution Capital Group er kapitalstærk og udtrykker stor tiltro til Tvilums strategi, som indebærer yderligere vækst. Som et naturligt led i overtagelsesprocessen er der etableret de fornødne kreditfaciliteter til at sikre Tvilums aktiviteter. Tvilum vil fortsat investere i forretningen, og vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med såvel kunder som leverandører, siger han.

Tvilum har været en del af Masco siden 2000 og nåede sit resultatmæssige højdepunkt i 2004 med en omsætning på 2,8 mia. kr. og et overskud på 394 mio. kr. før skat. Virksomheden har dog mistet en stor del af sin omsætning de seneste år, og det har sat sit præg på bundlinjen, hvor det senest blev til et underskud på 182 mio. kr. i 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093