23948sdkhjf

Ikea giver ansatte 100 millioner euro

Ikea har lanceret et nyt medarbejderloyalitetsprogram, hvor alle fuldtids- og deltidsansatte modtager et bidrag til deres eksisterende pensionsopsparing
Ikea har netop lanceret et nyt medarbejderloyalitetsprogram, Tack!. Programmet, der er for virksomhedens medarbejdere i hele verden, betyder, at både fuldtids- og deltidsansatte modtager et bidrag til deres eksisterende pensionsopsparing.

- Hos Ikea spiller alle, uanset stilling, en vigtig rolle i vores fortsatte vækst. Vi værdsætter vores medarbejdere højt og arbejder på at opbygge langsigtede relationer til alles fælles bedste. Med Tack! ønsker vi at vise vores påskønnelse og taknemmelighed over for medarbejderes loyalitet og bidrag til Ikeas succes, fortæller Charlotte Brovil, HR-chef hos Ikea Danmark.

Det nye loyalitetsprogram er inspireret af Ingvar Kamprads ønske om at dele Ikeas succes med alle medarbejderne. Principperne bag programmet er fair og enkle – alle fuldtidsmedarbejdere modtager det samme beløb, mens Ikeas deltidsmedarbejdere modtager et forholdsmæssigt beløb svarende til de pågældende medarbejderes arbejdstimer.

Beløbet, der bliver bevilliget til loyalitetsprogrammet, fastsættes årligt. Første år er beløbet fastsat til 100 mio. euro, som fordeles mellem alle lande, hvor Ikea driver virksomhed.

En god arbejdsplads
Det nye loyalitetsprogram lanceres blot få måneder efter lanceringen af One Ikea Bonus – et præstationsbaseret bonusprogram, som er knyttet til medarbejdernes individuelle lønniveau, der udbetales årligt, hvis virksomhedens mål bliver nået.

- Vi tror på vores medarbejdere, og vi ønsker at støtte dem i deres aktive år i Ikea, men også når de går på pension. For Ikea handler det om at være en så god arbejdsplads som muligt, og med de to nye programmer, One Ikea Bonus og Tack!, har vi nu en samlet lønpakke, der er med til at afspejle dette, siger Charlotte Brovil.

Tidligere på måneden fik Ikeas medarbejdere også en ekstra bonus som resultat af et godt regnskab. I Danmark omfattede det alle godt og vel 2000 medarbejdere, som hver fik en bonus på et beløb svarende til en halv månedsløn.
Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094