23948sdkhjf

Møbelfirma sætter præmie på højkant

Højer Møbler vil sætte fokus på skolernes passive områder og har derfor udloddet møbler for 30.000 kroner til det bedste forslag.
Klasseværelset er proppet, men på gangen er der helt tomt. Det kniber med at finde kvadratmeter til indretning af lærerforberedelse, men de eksisterende møderum bliver ikke brugt.

Det er blandt scenarierne på mange skoler, hvor der er uudnyttede kvadratmeter. Det er disse passive områder, som Højer Møbler har sat et særligt fokus på i 2013, og i oktober inviterede møbelvirksomheden landets skoler og uddannelsesinstitutioner til at indsende billeder og beskrivelse af netop dét område, som de gerne vil bruge mere aktivt.

- Vi oplever, at skolerne typisk har nogle områder, som med fordel kan indrettes og inddrages mere. For eksempel gangarealer, hvor der med den rette indretning kan blive plads til undervisning eller gruppearbejde. Det handler typisk om at organisere rummet lidt anderledes ved hjælp af møblementet, så man får skabt nogle spændende og funktionelle læringsrum, fortæller salgschef Pernille Gandrup.

Virksomheden har oplevet stor interesse for konkurrencen og flere end 100 skoler har deltaget. En skole har eksempelvis udtrykt ønske om ny indretning af en festsal, der ofte står tom om formiddagen. Skolen ønsker sig nogle lette møbler, som hurtigt kan tages frem og pakkes væk, så salen også bliver et fleksibelt læringsrum.

- Vi har fået mange spændende, og også meget forskelligartede udfordringer fra de mange skoler, som har meldt sig til, og vi glæder os til at trække den heldige vinder, siger Pernille Gandrup.

Vinderen kåres ved lodtrækning den 16. december. Præmien er indretningsforslag og møbler til en værdi af 30.000,- fra Højer Møbler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078