23948sdkhjf

Randers+Radius skruer op for salget

Fremgang i både ind- og udland medfører nyansættelser og udnævnelse af en salgschef hos den midtjyske møbelproducent.
Det er præcis to år siden, at Radius Møbler overtog R. Randers, og det nye Randers+Radius er nu klar til at gå et skridt videre.

- Vi har været igennem en fase med fokus på samkøring af de to virksomheder. Nu skal vi til at kigge fremad, og det bliver primært på salgsdelen, fortæller den ene af virksomhedens ejere, Niels Kastrup, til Wood Supply.

Bringe virksomheden videre
Han og medejer Lars Andersen har udnævnt Michael Petersen til ny salgschef med det overordnede ansvar for salg i ind- og udland – ifølge Niels Kastrup for at skærpe virksomhedens fokus på afsætningen.

- Det har været vigtigt for os at få en person udelukkende med fokus på salg. Michael har været her i syv år og gjort et godt stykke arbejde, så det er helt naturligt at give ham det ansvar, siger Niels Kastrup, som hidtil har haft titel af direktør for salg og marketing. Nu får han mulighed for at fokusere på andre ting:

- Det handler i bund og grund om at bringe virksomheden videre. Jeg har hidtil haft lidt for mange kasketter på, og denne ændring giver mig mere tid til at udvikle forretningen. Jeg er stadig en del af salget, men det overordnede ansvar er Michaels, fortsætter han.

Nye produkter skaber nye markedsmuligheder
Ifølge Niels Kastrup hænger fremgangen sammen med, at Randers+Radius med sammenlægningen er blevet en større spiller, der fylder mere i markedet end tidligere. Samtidig har virksomheden fået nogle produkter ind, som taler til nogle lidt andre kundetyper, end man har været vant til:

- Vi har lige vundet en sag oppe i Stavanger med 60 ”Grip”-borde og har desuden fået til opgave at levere møbler til L’Oreal, som bygger nyt domicil i Jakarta. Det er sager, som vi med al sandsynlighed ikke var kommet i nærheden af med det gamle sortiment, fortæller Niels Kastrup og understreger, at der fortsat vil være fuldt fokus på produktudviklingen.

- Vi arbejder på nogle nye produkter, som vi håber at få gjort færdige inden for en overskuelig fremtid. Det tager altid længere tid, end man umiddelbart regner med, men vi forventer at have et par nye ting på Stockholm-messen til februar. Der er tale om en videreudvikling af noget af det, vi har i forvejen, men i helt nye materialer, som vi aldrig har arbejde med før, siger han.

Randers+Radius har som led i oprustningen ligeledes ansat Jesper Krogh som ny area manager. Han kommer fra en lignende stilling hos Abstracta og får ansvaret for det sjællandske marked, som hidtil er blevet betjent fra kontoret i Hadsten. Med ansættelsen af Jesper Krogh rykker Randers+Radius dermed tættere på et voksende antal kunder på Sjælland, ikke mindst i København. Virksomheden, som i dag tæller 20 ansatte, har også planer om at udvide organisationen med en eksportmedarbejder til de tysktalende markeder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109