23948sdkhjf

Thors Design vokser på eksport

Efterspørgsel fra Østrig, Norge og Frankrig har fået møbelvirksomheden til at udvide produktionen.
Midtjyske Thors Design, der har gjort møbler fremstillet af gammelt bolværk til sit kendetegn, høster nu frugterne af de senere års messefremstød i udlandet.

Virksomheden med base i et nedlagt mejeri i Timring, cirka 20 kilometer nordvest for Herning, har endda været nødt til at udvide for at følge med efterspørgslen fra lande som Frankrig, Østrig og Norge. Det fortæller grundlægger og direktør, Carsten Thor, til Herning Folkeblad.

- Vores produktion var blevet for lille, for vi kunne kun lave et bord ad gangen, men her kan vi have gang i fem-seks borde på en gang, siger han.

Thors Design har overtaget en ejendom på 900 kvadratmeter, der skal huse produktionen. Den ligger i gåafstand fra det nedlagte mejeri, som fremover får funktion af showroom. Fremgangen har også medført, at bemandingen i produktionen er udvidet fra to til tre. Herudover er der tre ansatte i virksomhedens administration.

- Vi kunne nogle gange godt ønske os, at vi lå i København, men faktisk er det sådan, at de, der gerne vil have vores møbler, gerne kører herud. Vi havde et ægtepar fra London, der fløj til Billund og så lejede en bil for at komme herop for at bestille to borde til deres hus i Frankrig, fortæller Carsten Thor.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125