23948sdkhjf

Ny fusion i møbelbranchen

Holmris og Flexform forener kræfterne og bliver pr. 1. december til Holmris + Flexform.
Fusionen sker på baggrund af et ønske om at sætte endnu mere turbo på udviklingen. Begge virksomheder har trodset krisen med stigende omsætning og indtjening, men med afsæt i hver sin del af markedet. Holmris primært på det private marked med hovedsæde i Jylland og Flexform primært på det offentlige marked med hovedsæde på Sjælland.

Samlet vil Holmris + Flexform i fremtiden således stå stærkere i bestræbelserne på at imødekomme markedets skærpede ønsker og krav.

- Vores vision er at fusionere to velfungerende og økonomisk velfunderede virksomheder med optimal synergieffekt og dermed blive Danmarks stærkeste og dygtigste leverandør af møbelløsninger på det professionelle marked, siger Michael Thimgaard, direktør i Flexform.

Satser på specialviden
Holmris + Flexform får hovedsæde i Køge med afdelinger i Birkerød, Løsning, Holstebro og Bjerringbro, hvilket sikrer en god geografisk dækning af hele det danske marked. Virksomheden tegner sig for en årlig omsætning på omkring 350 mio. kr.

Holmris-direktør Niels H. Lauritzen understreger, at der i det nye setup fortsat er brug for hver eneste af de 85 medarbejdere, ligesom der allerede er iværksat yderligere personaletiltag. Det er ganske enkelt en nødvendighed i et møbelmarked, hvor de stærkeste er dem, der formår at kombinere højt specialiseret viden med et bredt sortiment af løsninger.

- Med fusionen får vi endvidere langt større muligheder for at udnytte denne specialviden på tværs af segmenter og skabe nye, spændende og innovative indretningsløsninger, siger Michael Thimgaard.

Holmris og Flexform realiserede tilsammen et resultat på knap 11 mio. kr. efter skat i det seneste regnskabsår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094