23948sdkhjf

Verdens Skove skal have ny sekretariatschef

Karin Elisabeth Lind har valgt at søge nye udfordringer udenfor den danske miljøorganisation.
Karin Elisabeth Lind har været daglig leder siden 2007 og blev ansat som den første sekretariatschef i Verden Skove nogensinde i 2010. Siden har hun stået i spidsen for disse store forandringer, som foreningen har gennemgået.

- Jeg har arbejdet for Verdens Skove i syv år. Det har jeg været utrolig glad for. Det er en ægte græsrodsforening med en fantastisk energi, som jeg er meget stolt af at have været med til at gøre til en professionel rammeorganisation, siger hun.

Karin Elisabeth Lind har valgt at stoppe for at søge nye udfordringer i Uganda, hvor hun nu udstationeres som 'regional representative' for Folkekirkens Nødhjælp.

- Jeg har tidligere arbejdet i Uganda og da chancen for at komme tilbage til Afrika i et lederjob, så slog jeg til, fortæller hun.

Verdens Skove, der indtil 2011 hed Nepenthes, er siden etableringen i 1983 vokset støt, og fremstår i dag som en professionel udviklingsorganisation, der arbejder med miljø, bæredygtigt skovbrug og udvikling i Latinamerika. Fra foreningens side erkender man, at Karin Elisabeth Lind vil blive savnet:

- Vi ønsker Karin Elisabeth Lind held og lykke. Hun har på alle måder været en strålende chef, som vil blive savnet af alle i Verdens Skove. Hun har gjort et fantastisk stykke arbejde for foreningen, som i dag er en helt anden end da hun blev ansat. Det bliver derfor en spændende udfordring at finde en kandidat som kan tage over, siger bestyrelsesformand Suzanne R. Nielsen.

Verdens Skove har 16 medarbejdere som sidder fordelt i Aarhus, København, Panama, Honduras, Bolivia og Nicaragua. I 2012 blev foreningen til en rammeorganisation med en bevilling på 15 millioner kroner fra Danida.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093