23948sdkhjf

Ung arkitekt sætter ’Skub’ i Trip Trap

Som vinder af dette års Crafted-pris skal Stine Hedelund Andersen nu samarbejde med Trip Trap om produktion og lancering af garderobemøblet ’Skub’.
Den røde løber var fundet frem, da Aller-Huset i København onsdag dannede ramme om hele tre designprisuddelinger; FSC Design Award, Crafted Prisen og Mad & Boligs designpris.

Trip Traps Crafted-pris blev i år uddelt for anden gang, og her kunne Stine Hedelund Andersen fra Arkitektskolen Aarhus glæde sig over udsigten til at føre sin idé fra papir til virkelighed. Som vinder af konkurrencen har hun nemlig sikret sig, at hendes garderobemøbel ’Skub’ sættes i produktion, lanceres og markedsføres som en del af Trip Traps fremtidige sortiment.

- Stine har designet et flot garderobemøbel med utrolig fin funktionalitet. Det er både pladsbesparende med sin mulighed for opbevaring bag spejlet og vi ser det som et kommercielt produkt, der rammer en bred målgruppe og både kan anvendes i entré, soveværelse og badeværelse. Vi ser frem til et spændende samarbejde, siger Malene F. Urup, kreativ direktør hos Trip Trap.

Opfylder alle kriterier
Vinderdesignet blev udvalgt blandt de i alt 68 indsendte designforslag til FSC Design Award, efter indledende vurderinger i Trip Traps produktudviklingsafdeling på hovedkontoret i Aalborg samt en lukket dommerrunde, hvor hver studerende præsenterede sit design og tankerne bag.

Ifølge Malene F. Urup imponerede Stine Hedelund Andersen både med sin formgivning, den miljømæssige omtanke og designets mulighed for at blive produceret til rette pris. Hun forener hermed de tre kriterier, som tilsammen danner grundlag for Crafted Prisen og samarbejdet med Trip Trap.

Med titlen sætter Stine Hedelund Andersen skub i karrieren, allerede inden hun forlader Arkitektskolen, hvor hun studerer på 9. semester. Samarbejdet om produktion, lancering og markedsføring indledes om kort tid, og ’Skub’ ventes lanceret af Trip Trap i efteråret 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141