23948sdkhjf

Scan Office klar til udlandet

Efter endnu et år med markant vækst lægger den genrejste Esbjerg-virksomhed nu an til et indtog på de øvrige skandinaviske markeder.
Scan Office var for få år siden på randen af konkurs, men i dag ser verden anderledes lys ud for leverandøren af kontormøbler og -artikler.

Et flot 2011/12-regnskab med et overskud på 15,5 mio. kr. før skat er fulgt op af yderligere fremgang, og ifølge dagbladet Børsen kan Esbjerg-virksomheden fremvise et plus på 32 mio. kr. før skat i det regnskabsår, der blev afsluttet den 31. august. Her er omsætningen samtidig øget med mere end 100 mio. kr.

Hovedaktionær og administrerende direktør Finn V. Nielsen glæder sig over, at det på rekordtid er lykkedes at vende udviklingen – ikke mindst i lyset af, at markedet er skrumpet med omkring 40 procent siden 2008. Han pointerer, at Scan Office ikke vil vokse for vækstens skyld. Der skal følge indtjening med, og det er lykkedes gennem en omfattende turnaround med skarpt fokus på omkostningerne.

Scan Office henter i dag stort set hele sin omsætning på hjemmemarkedet, men de sidste par års markante fremgang på top- og bundlinje betyder, at et indtog på de nære eksportmarkeder er rykket nærmere

- Vi skulle først og fremmest have fundamentet i orden, før vi kunne begynde at satse på eksport. Det har vi nu, og resten af Skandinavien er interessant for os, siger Finn V. Nielsen til Børsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125