23948sdkhjf

Det sker: Normann Copenhagen åbner pop up store på designmesse

Normann Copenhagen åbner pop up store på den internationale designmesse Blickfang, der løber af stabelen i Øksnehallen i denne weekend.
Fra den 15. til den 17. november præsenterer over 100 danske og internationale designere inden for møbler, mode og smykker deres kollektioner - deriblandt
også lokale talenter som Dansk made for rooms, t.a.c., Minka Toeth, smykkebrandet Vitsø og indretningsdesigneren Trine Kjaer.

Normann Copenhagen pop up store
På Blickfang præsenterer Normann Copenhagen produktnyheder og highlights i en pop-up-store, der er skabt til netop dette formål.

Det særlige ved Blickfang er, at de besøgende kan købe deres yndlingsting direkte på stedet.

- Blickfang er et fremragende initiativ for enhver mode- og designinteresseret forbruger, der er på jagt efter noget særligt til sig selv eller sit hjem. Og hvis du forelsker dig i et specifikt design, så kan du købe det med dig hjem direkte fra messen, forklarer Poul Madsen, CEO for Normann Copenhagen.

For messen handler det ikke kun om at formidle designprodukter direkte til slutforbrugeren, men også om at øge bevidstheden om designs betydning ved hjælp af prisuddelinger, særudstillinger og workshops og ikke mindst de talrige udstillere fra ind- og udland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188