23948sdkhjf

Duba-B8 forlænger stor aftale med Nordea

Flere end 900 bankfilialer skal også i de kommende fem år købe indretningsløsninger hos Duba-B8 i Bjerringbro.
Kontormøbelproducenten Duba-B8 A/S har netop indgået aftale med Nordea om en forlængelse af den eksisterende rammeaftale fra 2010, som nu løber til udgangen 2018.

Aftalen omfatter levering af møbler og indretningsservices til Nordeas flere end 900 filialer i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Finland. Herudover giver aftalen mulighed for at udvide samarbejdet i et bredere geografisk perspektiv.

- Forlængelsen er et bevis på, at de seneste tre års partnerskab har styrket vores samarbejde og løftet vores løsninger til nye højder, siger administrerende direktør i Duba-B8, Christian J. Flarup.

Han fremhæver, at 2010-aftalen brød med alle hidtidige møbelaftaler på det nordiske kontraktmarked, idet Nordea stillede nye høje krav til fleksibilitet og serviceniveau, miljø og CSR samt lean og effektivt i processerne.

- For os er det afgørende, at kunderne ikke bare oplever os som en leverandør af møbler og indretning, men som en professionel partner, der i tæt samarbejde og dialog med kunden udvikler og styrker strategiske områder, siger Christian J. Flarup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078