23948sdkhjf

Drømmeland ekspanderer vest for Storebælt

Den sjællandske sengespecialist træder vækstspeederen i bund i det jyske.
Inden for det seneste år er Drømmeland kommet til Aarhus og Randers, og i december måned i år åbner en ny butik i Odense. Samtidig har ejeren af nicheforretningen valgt at investere i et centralt logistikcenter i Aarhus, som skal støtte op om den fortsatte ekspansion. Det skriver Børsen i dag.

Kim Andreasen, administrerende direktør i Drømmeland, overtog den Bagsværd-baserede virksomhed for otte år tilbage og siden da har han fordoblet antallet af butikker i kæden, der i dag tæller 17 styk. Og det stopper ikke her.

De 14 Drømmeland-butikker er i dag hjemmehørende på Sjælland og ifølge direktøren er det nu jydernes tur til at komme til at sove godt. Drømmeland forhandler premium sengebrands som Auping, Tempur og Svane.

Der er ikke lagt planer om at nå et bestemt antal butikker inden for et bestemt antal år, oplyser Kim Andreasen til Børsen og uddyber.

- Det er en mindre virksomhed, som jeg ejer alene, og vi gør, hvad vi har råd til. Vi vil gerne tjene pengene, inden vi bruger dem. Vi åbner ikke flere butikker, end vi selv har råd til at finansiere.

Ifølge Børsen viser det senest offentliggjorte regnskab fra virksomheden, at ekspansionen sidste år har haft en negativ indvirkning på årets resultat i form af mange engangsomkostninger. Avisen oplyser videre, at Drømmeland landede ud med et overskud på 2,3 mio. kr. i 2012/13 mod 5,9 mio. kr. året før.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078