23948sdkhjf

PT Vinduer genopstår med nye ejere

Scandia Windows ApS har opkøbt den konkursramte vinduesproducent, som nu har genoptaget produktionen fra adressen i Aabybro.
Vinduesproduktionen er genoptaget på Mølhavevej i Aabybro, hvor PT Vinduer & Døre ApS havde til huse, før virksomheden blev taget under konkursbehandling den 30. juli.

Scandia Windows ApS har nemlig opkøbt vinduesproducenten, som dermed får mulighed for at fortsætte arbejdet i de gamle lokaler under navnet PT Vinduer A/S.

- Planen er at genoptage produktionen på PT Vinduers gamle adresse samt bibeholde produktionen hos Scandia Windows i Ulsted. På den måde kan man udnytte de to fabrikkers spidskompetence og dermed tilbyde alle kunderne et meget bredere sortiment, siger Niels Holst Mortensen, der arbejder som sælger i PT Vinduer, til Wood Supply.

Mere specifikt skal PT Vinduers fabrik i Aabybro stå for den mere almindelige produktion af vinduer, døre og foldedøre i træ, træ/alu og mahogni, mens Scandia Windows i Ulsted skal stå for vinduer og døre til passivhuse, skydedøre samt produktion af trapper og profiler i kebonytræ.

Gamle kendinge tilbage i produktionen
Før konkursen i PT Vinduer & Døre ApS beskæftigede virksomheden op mod 50 ansatte efter en kraftig oprustning. I dag har PT Vinduer cirka 20 ansatte, men ifølge Niels Holst Mortensen er det forventningen, at man vil nå op på 25-30 ansatte i løbet af opstartsperioden.

- De folk, der arbejder i produktionen nu, er de gode, gamle folk, som vi har fået ansat. Vi er derfor i gang med det samme og kører fulde serier allerede, siger han.

Den tidligere direktør for PT Vinduer & Døre ApS, Poul Erik Pedersen, arbejder i dag som produktionschef i PT Vinduer A/S, mens Jens Skibsted har titlen af direktør.

Med opkøbet af PT Vinduer tæller Scandia Windows nu fire producenter, da virksomheden i forvejen ejer AHL Vinduer & Døre i Dronninglund og HC Vinduer i Brønderslev.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.081