23948sdkhjf

Reddet på målstregen: Frist for Paustian-rekonstruktion forlænges

Ejer Frantz Longhi får nu frem til slutningen af august til at redde den synkende skude

Tirsdag stod på papiret til at blive en skæbnesvanger dag for Paustian. 

Men nu er dommens time udskudt til slutningen af august. 

Det oplyser ejer Frantz Longhi i en mail til Wood Supply. 

- Skifteretten og kreditorer imødekom mit ønske om at forlænge rekonstruktionen til slutningen af august, som jeg havde anmodet om - hvilket er meget tilfredsstillende. Der er enighed om, at rekonstruktionen ikke er udsigtsløs - tværtimod. Jeg forventer som tidligere nævnt, at en virksomhedsoverdragelse vil lykkes - og Paustians fremtid er reddet. 

Det kriseramte designhus har haft en meget præsent konkurstrussel hængende over hovedet, siden rekonstruktør, Gert Nissen, tidligere på måneden kaldte rekonstruktionen for "udsigtsløs". 

Rekonstruktør, Gert Nissen, har ellers tidligere kaldt en fortsættelse af arbejdet for udsigtsløs, men den vurdering var såvel skifteret som kreditorer altså ikke enig med ham i.

- Det er lykkeligt for Paustian Brandet, ansatte, kunder, leverandører - og banken. Der er kun vindere ved det, skriver Frantz Longhi. 

 Gert Nissen har ikke ønsket at kommentere sagens udvikling til Wood Supply.

Seriøse muligheder

Frantz Longhi opgav aldrig håbet om Paustians overlevelse, og har således flere gange udtalt, at han ville . Senest forklarede han i sidste uge til Wood Supply, at man arbejdede på

Umiddelbart forinden kreditormødet 2. juli kom så meddelelsen om, at Design Concept Denmark har opkøbt en lille bid af Paustian-kagen i form af det tidligere Paustian Snedkeri A/S, som nu går under navnet Frederiksen Grenaa A/S. 

Du kan læse alt om Paustians krise i flere akter under Wood Supplys tema om sagen. 

Artiklen er en del af temaet Krise hos Paustian.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109