23948sdkhjf

Kontraktproducent lancerer dynamiske CO2-beregninger

LTP Furniture livestreamer CO2-emissioner med nyt værktøj

Kunderne efterspørger. LTP Furniture leverer. 

Den danskejede kontraktproducent er nu klar med den første version af deres 'Carbon Calculator'

"Et banebrydende værktøj i møbelindustrien," lyder det i virksomhedens pressemeddelelse. 

Den nye CO2-beregner gør det muligt for LTP, at levere dynamiske data om et givent produkts CO2-emmissioner i realtid. 

Ifølge Global Sustainability & Compliance Director hos LTP Group, Lene Mortensen, er det næsten for godt til at være sandt for virksomheden, der længe har drømt om at levere lige netop den service til kunderne. 

- For bare få år siden var visionen, at LTP kunne generere dynamiske CO2-data for hver afgivet ordre. I starten tvivlede vi på, at det var muligt. I dag kan vi med begejstring meddele, at denne vision nu er en realitet takket være vores dedikerede team, udtaler hun.

Kunderne vil have det

I modsætning til flere eksisterende løsninger, der leverer statiske data, opdaterer LTP's værktøj i realtid baseret på salgsordrer. Hvis kunden ændrer en komponent, følger aftrykket efter. "Fra cradle til LTP gate," som det lyder i pressemeddelelsen.

'Carbon Calculator' er allerede kickstartet hos LTP Groups-kunder, og der er begejstring at spore. 

Hos designhuset New Works er muligheden for at levere gennemsigtighed til kunderne et vigtigt konkurrenceparameter, som LTP nu styrker med værktøjet. 

- Det er vigtigt for både os og vores kunder, at have adgang til denne information. Vi ser frem til at bruge Carbon Calculator og eventuelle fremtidige funktioner, der måtte blive implementeret, da det hæver barren for gennemsigtighed og klimaansvar i vores forretning, udtaler Sustainability Manager, Christian Amstrup. 

LTP Furniture fejrer lanceringen med et gratis webinar, hvor CO2-beregnerens muligheder og fremtid er på programmet, der blandt andre tæller Lasse Vinblad Thaisen, senior project manager hos Viegand Maagøe og Betina Simonsen, administrerende direktør hos Lifestyle & Design Cluster, der også satte fokus på bæredygtighed i forbindelse med dette års 3 Days of Design. 

Webinaret afholdes 28. august 2024, kl. 15.00. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081