23948sdkhjf

1, 2, 3 Days of Design: Diskosofa og designfest i København

Wood Supply var med da op i mod 400 udstillere indtog de københavnske gader med design i sidste uge 

For 11. gang indtog lyserøde balloner, sponsorerede net og dansk design alt fra mondæne palæer i Bredgade til forladte industrihaller på Refshaleøen. 

3 Days of Design løb af stablen for 11. gang i København i den overståede uge - og det var i øvrigt med sit hidtil største setup, som direktør, Signe Byrdal Terenziani, fortalte til Wood Supply forud for festivalen. 

Vi har samlet en række forskellige nedslag fra de tre dage - både fra et lille udpluk af de op til 400 udstillere, der bidrog til festivalen og vores egne. 

Eilersen:

Hos den traditionsrige sofaproducent Eilersen kunne man blandt andet opleve ballet og jazz i bløde sofaer - og ikke mindst en sølvbetrukket diskoinspireret en af slagsen, der vakte stor opsigt.

Københavns Snedkerlaug:

Hos Københavns Snedkerlaug uddelte man blandt andet Snedkerprisen ligesom besøgende også kunne opleve et decideret royalt bord som en del af udstillingen.

Ddcated:

Ddcated indtog igen i historiske rammer ved Kongernes Lapidarium.

Common Ground - 'Drømmeland':

3 Days of Design havde sammen med Ikea oprettet et nyt område ved navn Common Ground på Refshaleøen. Her stod Darling Creative Studio bag den søvndyssende (på den gode måde) installation 'Drømmeland'.

Montana:

I anledning af 3 Days of Design satte Montana fokus på farver, og hvorfor man ikke kan få for mange af dem. I forbindelse med festivalen havde designvirksomheden desuden indgået et samarbejde med modedesigneren Mads Nørgaard. 

Flere Fugle x Carl Hansen & Søn: 

Der var fulde huse hos Carl Hansen & Søn. Om det skyldes udstillingen, samarbejdet med det hippe københavnske bageri Flere Fugle eller måske en blanding vides ikke. 

Normann Copenhagen:

Den københavnske møbelvirksomhed fejrede i år sit 25 års jubilæum med manér. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08