23948sdkhjf

Gubi taber over 20 procents omsætning på ét år

Den danske designvirksomhed Gubi havde et hårdt 2023. 

Nok tjente virksomheden igen penge - cirka 35 mio. kr. i plus på bundlinjen - men det kommer ud af en omsætning, der er styrtdykket med 26 procent siden 2022-regnskabet. I samme periode faldt driftsindtjeningen med 22 mio. kr. 

Det viser et nyt regnskab fra Gubi A/S.

Over for DetailWatch forholder direktør Klaus Høeg-Hagensen sig optimistisk trods den markante tilbagegang på toplinjen. 

- Ingen har lyst til at gå så meget tilbage i omsætning, men skiftet i markedet har været ret markant. Vi er godt tilfredse med, at vi får tilpasset virksomheden, så vi beholder vores indtjeningsmargin, siger han til mediet. 

Han tilføjer, at han og virksomheden allerede indså tidligt på året, at "det blev et svært år", men da andet halvår i 2023 blev lige så svært, endte det ud i "en hård tilbagegang hen over hele året og på tværs af markederne", uddyber direktøren. 

I 2022 kom Gubi A/S ellers ud af regnskabsåret med vækst på toplinjen, omend det var i et helt andet tempo end i de foregående år inden da. Dengang var det "prisudsving og høje fragtrater", der gjorde indhug i indtjeningen i regnskabet, forklarede Klaus Høeg-Hagensen dengang til Wood Supply. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: design møbler
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422