23948sdkhjf

Vindunor bidrager til markant udvidelse af Nordsøen Forskerpark

En 1450 kvadratmeter stor udvidelse til Nordsøen Forskerpark i Hirtshals er netop afsluttet. 

Og det har været med bidrag fra den nordjyske vinduesproducent Vindunor, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Det er blandt andet sket igennem en række specialdesignede vindueselementer i en såkaldt atriumbygning, der "binder de ældre og nye faciliteter sammen". 

- Vi har lagt vægt på, at atriumbygningen skal passe til de omkringliggende bygninger og binde dem sammen. Arkitektonisk skal det hele spille sammen, og vi har derfor nøje udvalgt materialer og blandt andet fået specialdesignet vinduespartierne både i dimensioner og farve, udtaler Claus Drivsholm, der er teknik- og servicechef hos Nordsøen Forskerpark. 

- Det har været et meget særligt projekt, og vi er glade for resultatet og den transparens og lethed, som de store vinduespartier bidrager til, tilføjer han. 

Det er i alt 400 kvadratmeter vinduespartier, som Vindunor har bidraget med til udvidelsen. 

- Atriumbygningen kommer til at danne rammen om en masse aktivitet, og for at skabe de bedste fysiske rammer for studie- og arbejdslivet i bygningen skal der naturligvis være et godt indeklima. 

- Det bidrager de meget store vinduespartier til ved at lukke en masse dagslys ind, mens de solafskærmende glas sørger for, at varmen og refleksioner fra solen holdes ude. Det er også godt for energiforbruget, da der bliver et lavere behov for ventilation og køling, udtaler Jes Vejby, der har titel af storkunde- og projektdirektør ved Vindunor. 

Se flere billeder fra Nordsøen Forskerpark i galleriet nedenfor. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093