23948sdkhjf

Designbrand fortsætter væksten og nærmer sig trecifret millionambition

Strategien holder fortsat for New Works, der kom ud af 2023 med tocifret vækst på toplinjen

I 2025 skal de omsætte for over 100 millioner kroner

Og selvom designbrandet New Works ikke offentliggør konkrete omsætningstal for virksomheden, nærmer målet sig alligevel med hastige skridt.

- Vi er rigtig godt tilfredse med resultatet for 2023 i et marked, der generelt har haft det svært. Vi har det seneste år oplevet en fortsat stigende interesse for vores produkter uden for Norden, og det har haft en stor betydning for vores vækst, udtaler Nikolaj Meier, adm. direktør i New Works, i en pressemeddelelse.

New Works

  • Det danske designbrand New Works blev i 2015 etableret af Nikolaj Meier og Knut Bendik Humlevik.
  • I dag bliver New Works forhandlet i over 40 lande gennem over 1.000 forhandlere online og fysisk.
  • Brandet har hovedsæde i København og er repræsenteret hos modehuse som Chanel, Hérmes og Cartier.

Kilde: New Works

Virksomheden, der både producerer og sælger belysning, møbler og designobjekter, er således vækstet 25 procent på toplinjen - og lander tilmed et resultat før skat på 8 millioner kroner.

- Derudover har vi en stærk relation til vores forhandlere og har de seneste år lagt mange ressourcer i at styrke dette, og det, tror jeg, er afgørende for, at vi er kommet godt igennem det seneste år, udtaler Nikolaj Meier. 

PR-manager i New Works, Maria Hedeboe, bekræfter over for Wood Supply, at "de 100 millioner kroner er ikke nået endnu, men vækststrategien holder, og planen er fortsat at nå det".

NEW WORKS ApS
Regnskabsår 2023 2022 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning - - -
Bruttofortjeneste 21,5 16,9 3,9
Resultat af primær drift 9,3 8,1 0,7
Resultat før skat 8,0 7,7 0,4
Årets resultat 6,2 6,0 0,7
Balancestatus 42,6 34,5 9,5
Egenkapital 16,0 11,4 2,8
Antal ansatte 15 11 6
Kilde: CVR

Investeringsår

New Works er netop rykket i nye og større lokaler - og besidder nu et 1000 kvadratmeter stort showroom i Bredgade i det indre København.

Investeringen i de nye fysiske rammer skal ses i lyset af "de ambitioner, vi har for New Works de næste år", fastslår Nikolaj Meier. 

- Det er en stor milepæl for os at rykke ind i Bredgade, i særdeleshed i de overvældende lokaler, som vi har været så heldige at få adgang til. Med fire gange så meget plads, arkitektoniske detaljer ved hvert et øjekast og en fuldstændig fantastisk udsigt fra alle vinkler får brandet og vores designs ikke noget bedre sted at leve i, tilføjer han. 

Tillige optimerede New Works også på salgsfronten i løbet af 2023, da man i september ansatte den møbelerfarne Kenneth Petersen som ny salgsdirektør

- Vi glæder os meget til at få hans brede viden om både retail og kontraktmarkedet sat i spil hos os. Han kommer med et andet sæt briller, end vi har, og det, er vi slet ikke i tvivl om, bliver en styrke for hele vores salgsteam og organisationen generelt, udtalte Nikolaj Meier dengang. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: design møbler
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.459