23948sdkhjf

Næsten fuldt hus i Fredericia

Godt syv måneder før åbningen af Byggeri ’14 – tidligere TUN Byg – er arrangørerne tæt på at kunne melde alt udsolgt.
Over 200 udstillere har på nuværende tidspunkt sikret sig en stand på Byggeri ’14, og byggevaremessen tegner således til at blive en lige så stor succes som i 2012, hvor knap 27.000 fagfolk lagde vejen forbi Messe C i Fredericia over fire messedage.

- Selvom messen først løber af stablen i slutningen af februar 2014, er vi ved at være der, hvor leverandører og producenter skal skynde sig, hvis de endnu ikke har booket en stand. Efterspørgslen efter standpladser har været stor, og det tegner godt for en succesfuld messe, at så mange udstillere har booket stand i så god tid, siger Palle Thomsen, adm. direktør for Danske Byggecentre, som arrangerer Byggeri ’14.

Nyt navn, samme messe
Messen har siden sidste skiftet navn fra TUN Byg til Byggeri, men indholdet ændrer Danske Byggecentre ikke på.

Ligesom i 2012 vil man på messen have et særligt grønt fokus; herunder uddeling af Byggeriets Klima-, Energi-, og Miljøpris´. Disse overrækkes tre af branchens udstillende leverandører og producenter, der har gjort sig særligt bemærket på et af de tre områder.

Fagmessen Byggeri afholdes hvert andet år og bliver i 2014 afviklet for 16. gang – i dagene 25.-28. februar. Messe C i Fredericia er åben alle dage i tidsrummet 09.30-17.00. Fagfolk har fri adgang mod registrering (private har ikke adgang). Læs mere på messens hjemmeside: www.byggerimessen.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078