23948sdkhjf

Succesfuld Byggeri-messe for træbranchen

Producenter og leverandører af træbaserede byggematerialer melder om stort udbytte sidste uges Byggeri’14, der samlede flere end 27.000 fagfolk i Fredericia.
Da den 16. udgave af Byggeri-messen, det tidligere TUN Byg, lukkede fredag eftermiddag, havde 27.149 fagfolk passeret indgangene til MesseC i Fredericia. Det er knap 500 flere end ved sidste messe i 2012, og hos arrangøren Danske Byggecentre tøver man ikke med at betegne Byggeri’14 som ”en kæmpe succes”.

Træindustrien var sædvanen tro bredt repræsenteret blandt de godt 300 udstillere, og den generelle holdning er, at fire vellykkede messedage lover godt for året som helhed.

- Vi har fået mange konkrete forespørgsler med hjem og er samtidig bestyrket i troen på, at markedet er friske på at anvende nye spændende varianter baseret på kendt teknologi og råvarer, siger Michael Helmershøj, direktør i Moelven Danmark, der var tilbage på Byggeri-messen efter flere års fravær.

Han er ikke mindst tilfreds med det høje antal relevante besøgende, der gæstede messen, og det er et synspunkt, der deles af flere udstillere.

- Det er glædeligt at opleve den seriøsitet og det faglige løft, der har bredt sig over Byggeri-messen. Vi har haft besøg af mange arkitekter, entreprenører og forhandlere, men ikke mindst også interesserede industrikunder fra især vinduesbranchen, siger Mona Gøtske fra Kebony Danmark.

En dør er mere end en hvid plade
Hos Jeld-Wen glæder administrerende direktør Claus Beier sig over, at det lykkedes at formidle budskabet om, at Jeld-Wen er en ’grøn’ virksomhed, der spænder vidt og bredt i udvalget af dørløsninger.

- Vi har øget vores fokus på projektmarkedet, og i vores projektafdeling på messen var der især stor interesse fra de besøgende omkring vores nye sikkerhedsdøre samt løsninger til sygehussektoren. Hvad angår konsumentmarkedet er det endnu engang lykkedes os at synliggøre, at en dør kan være meget mere end en hvid plade – en dør er et aktivt valg i boligindretning, siger han.

En stor del af opmærksomheden samlede sig naturligt omkring udvalget af indvendige døre, men også yderdøre, som Jeld-Wen forventer sig meget af, vakte interesse.

Se billeder fra Byggeri'14
Billedserie: Byggeri'14 (1)
Billedserie: Byggeri'14 (2)

Flere reaktioner fra udstillerne
- Messen var for os en succes og udover de nye kunder, som vi fik på messen, havde vi en tæt dialog med mange eksisterende kunder og ikke mindst mange slutkunder. Vi udvikler løbende nye lister og paneler i samarbejde med vores kunder, så denne dialog er utrolig vigtig. Vi står tilbage med en klar forventning om at deltage i 2016 igen og nu skal vi i gang med opfølgningen på de mange kontakter vi fik på messen.
Lars Hovgaard, country manager, Södra Interiör

- Vi har været rigtigt godt tilfredse med vores deltagelse på Byggeri’14. Det var rart at opleve den stemning, der var på messen – en stemning præget af optimisme. Mange besøgende kiggede forbi vores stand og opmærksomheden omkring Keflico og vores mange hårdttræs- og pladeprodukter var meget positiv.
Keflico A/S

- Det har været en rigtig god og flot messe. Seriøsiteten har været i højsædet, fokus var på produkterne vi præsenterede og ikke på udskænkning og merchandise. De be...l at suge informationer til sig.
Lars Kragelund, salgschef, NPI - Nordisk Pladeimport

- Byggeri-messen er en oplagt lejlighed til at komme helt ud til mester og svend og præsentere de mange produkter, som næsten ikke kan formidles uden en fysisk præsentation. Hørning har været at finde blandt udstillerne på Byggeri-messen gennem adskillige år og vil afgjort søge messen fremover også. Den nære kontakt til kunderne og de montører, der jo som de eneste reelt arbejder med vore produkter, er guld værd for at få feedback omkring både kvaliteten og montagen.
Peter Mathiasen, CEO og partner, Hørning Parket A/S

- Vi har været glade for at deltage i Byggeri'14, hvor vi har haft rig mulighed for at fortælle om vores nye overflade, som giver en god vedhæftning, samt de gode testresultater, der er lavet af Superwoods egenskaber. Vi har været godt besøgt af alle de forskellige segmenter, som vi gerne vil tale med. Alt i alt en rigtig god messe.
Pernille Gøbel, Superwood A/S
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095