23948sdkhjf

Ung møbelvirksomhed henter markant brancheprofil

Han har haft ledende stillinger i en række markante møbelvirksomheder på kontraktmarkedet. Som kreativ leder i Holmris såvel som Daarbak Design har Lars Fallesen et markant indblik i møbelbranchen. 

Nu tilslutter han sig en ung møbelvirksomhed.

Det skriver Ultima K, der har hyret ham som salgs- og udviklingschef, i en pressemeddelelse. Han bliver en del af den unge møbelleverandør- og produktionsvirksomhed fra 1. marts. 

- Vi er meget glade for at få Lars Fallesen med på holdet. Vi har allerede et solidt fodfæste og et stærkt netværk, og her kommer Lars til at hjælpe os med at sætte yderligere fut under det. Det bliver et stærkt samarbejde med et giga-potentiale, udtaler Ulrich Krabbenhøft, administrerende direktør og grundlægger af Ultima K.

Lars Fallesen kommer senest fra Thorsen Møbler og skal nu være med til at styrke Ultima K's position på det danske kontraktmarked.

- Ultima K har indtaget en attraktiv position på markedet. De er passionerede, professionelle og engagerede som samarbejdspartner og udstråler de værdier og ambitioner, som jeg selv arbejder mod. Derfor glæder jeg mig til at komme i gang med samarbejdet og vise mit netværk og resten af landet, hvad Ultima K kan, fortæller Lars Fallesen.

Ultima K er fra 2017 og designer, udvikler samt rådgiver om indretning og møbler. 

Ultima K ApS
Regnskabsår 2022 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 14,2 6,4 5,9
Resultat af primær drift 4,5 - -
Resultat før skat 4,3 0,2 0,1
Årets resultat 3,3 0,1 0,0
Balancestatus 29,6 10,2 9,0
Egenkapital 7,5 1,3 1,2
Antal ansatte 17 9 -
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Læs mere om: møbler kontraktmarked
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.441