23948sdkhjf

Hammel Furniture i gigantaftale

Møbelfabrikken lægger an til vækst i Norge, hvor en stor samarbejdsaftale med Bohus-kæden sikrer adgang til en attraktiv salgsplatform.
Over 60 butikker på under 60 dage! Der er hektisk aktivitet hos Hammel Furniture i disse dage efter indgåelsen af en aftale med møbelkæden Bohus i Norge.

Aftalen er en stor satsning for både Bohus og Hammel og gør Hammel til en vigtig reolleverandør hos Bohus. Ud over den kendte reolfamilie Mistral indbefatter aftalen spiseborde og sofaborde, og der skal indrettes omfattende Hammel-udstillinger i samtlige af Bohus’ 61 butikker.

Allerede stor interesse
Monteringen er godt i gang, og de første 30 butikker har allerede haft besøg af Hammels montørteam, som overalt møder stor positivitet omkring projektet.

- Ordrerne er allerede begyndt at tikke ind, selvom den store lancering først er i september. Desuden har montørerne under deres rejse rundt til butikkerne oplevet stor interesse for produkterne fra kunderne i butikkerne, så vi kan kun være tilfredse og se frem til frugtbart samarbejde, fortæller Niels K. Nielsen, area sales manager hos Hammel Furniture.

Som en del af projektet vil der i september måned blive lanceret et tegneprogram til Mistral og Mistral Air. Programmet bliver lavet til både iPad og som en webbaseret løsning til PC og skal kunne anvendes worldwide af alle Hammels kunder og forhandlere.

Geografien er vigtig
Hos Bohus peger produktchef Frank Ove Lind på to afgørende faktorer for beslutningen om at indgå samarbejde med Hammel; brandets styrke og den geografiske nærhed:

- En væsentlig faktor var, at Mistral er et gennemarbejdet produkt, der har eksisteret siden begyndelsen af 1990’erne. Det er et velkendt brand, som står for kvalitet og fleksibilitet. Desuden har det haft stor betydning, at produkterne produceres tæt på Norge. I Norge er der meget fokus på begrebet ’kort rejse’, hvilket betyder, at det er vigtigt, at varerne produceres tæt på forbrugsstedet, forklarer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11