23948sdkhjf

Overskuddet er halveret hos modulfabrikant

BM Byggeindustri indfriede ikke målet i seneste regnskabsår. Alligevel er der tilfredshed på ledelsesgangen i Hobro

Investeringer og materialepriser koster på bundlinjen hos modulproducenten BM Byggeindustri.

Overskuddet landede på 4,9 mio. kr. før skat hos træmodulproducenten og entreprenøren i Hobro, hvilket var tæt på en halvering i forhold til resultatet på 9,1 mio. kr. før skat i 2021/22.

Det viser den netop offentliggjorte årsrapport. 

Samtidig var overskuddet et stykke fra forventningen, som lød på et resultat før skat i niveauet 6 mio. kr.

- Med udgangspunkt i vores kerneforretning har vi formået at levere et tilfredsstillende resultat for regnskabsåret på trods af markedssituationen, siger direktør Tom Mikkelsen i en kommentar til udviklingen.

Dommen over det forskudte regnskabsår 2022/23 skal ses i lyset af de udfordringer, som materialepriserne har medført i det forløbne år.

Årets resultat er også påvirket af investeringer i nyt tegneprogram til tegnestuen, nyt ERP-system, samt automatiserings- og digitaliseringstiltag i produktionen.

BM Byggeindustri har egen modulproduktion i Hobro og opfører projekter i hele Danmark. Virksomheden beskæftiger omkring 180 medarbejdere.

I regnskabet, som bliver afsluttet med udgangen af september 2024, forventer BM Byggeindustris ledelse et plus før skat i niveauet 4-6 mio. kr. Hertil knyttes kommentaren:

”Selskabet har en ordrebeholdning, der sikrer produktionsgrundlaget og en væsentlig del af den forventede omsætning for det kommende år.”

Se nøgletal for:
Læs mere om: modulbyggere
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.9