23948sdkhjf

Jysk vil ansætte danskere i Norge

En lav arbejdsløshed kombineret med en stærk udvikling i Jysks 76 norske butikker betyder, at møbel- og sengetøjskæden nu søger danskere til sine norske butikker.
En attraktiv løn, bonus efter to års ansættelse, tilskud til rejser hjem til Danmark og grundkursus i norsk er blandt nogle af de tilbud, som Lars Larsen og Jysk vil give til danskere, som har lyst til at arbejde for en af kædens 76 norske butikker.

Jysk i Norge er inde i en stærk udvikling i disse år. Det skyldes blandt andet en god vækst i norsk økonomi – modsat mange andre lande, der som bekendt stadig er ramt af dønningerne fra finanskrisen.

- Det betyder, at arbejdsløsheden i Norge er meget lav – og det kan derfor være svært for Jysk at rekruttere gode talenter, siger Lars Dahl Christensen, der er HR Manager for Jysk i Norge.

Han fortæller, at det er svært at sætte tal på, hvor mange ledige arbejdspladser, Jysk har i Norge – for Jysk mangler løbende både faglærte og ufaglærte medarbejdere på alle niveauer til sine norske butikker.

En attraktiv pakke
Gennem et samarbejde med Vendsyssels såkaldte Norgesprojekt vil Jysk forsøge at skabe interesse for jobmulighederne. Norgesprojektet er et tværkommunalt projekt i regi af de lokale beskæftigelsesråd i Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring. Projektet har til formål at skabe jobmuligheder for danskere og udvikle samarbejde og kompetencer – på begge sider af Skagerrak.

Norgeskonsulent Stein-Erik Linna, der er ansat til blandt andet at formidle norske job, forventer, at der vil være stor interesse for mulighederne i Jysk blandt danskere. Det skyldes, at Jysk har lavet en løsning, der er nem at gå til.

- Norge mangler arbejdskraft inden for flere sektorer – og mange danskere søger derop. Men Jysk har strikket en helt konkret pakke sammen, som er meget attraktiv – blandt andet hjælper de med alt det praktiske lige fra afrejsen til at finde en bolig og kontakt til diverse myndigheder, fortæller Stein-Erik Linna.

FAKTA
Fredag den 16. august klokken 10.30 afholder Jobcenter Hjørring informationsmøde for interesserede, hvor en dansk Jysk-ansat i Norge, HR Manager Lars Dahl Christensen og Norgeskonsulent Stein Erik-Linna vil fortælle om mulighederne.

Og interesserede fra hele landet er velkomne – bare man tilmelder sig hos Jobcenter Hjørring inden - på telefon 7233 6190.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109