23948sdkhjf

Ilva udnævner ny CEO

Ilva har ansat Kim Møller Mønster som ny CEO for boligkæden med hovedsæde i Sabro ved Aarhus.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Kim Møller Mønster kommer fra en stilling som CEO i Gastrolux. Inden da var han International Sales Director og del af managementteamet i Bolia, hvor han blandt andet havde ansvar for kædens 81 butikker samt B2B-segmentet.

- Vi ser meget frem til at byde Kim velkommen som ny CEO i Ilva. Vi kender Kim som en meget dygtig retailer fra hans tid i Bolia, hvor han skabte synlige resultater både for kunderne og for forretningen. Jeg har fuld tiltro til, at vi har fundet den helt rigtige person til at lede udviklingen af Ilva generelt og styrke brandet i butikkerne og på webshoppen, udtaler President og CEO for Lars Larsen Group Retail, Jan Bøgh.

Som CEO i Ilva skal 45-årige Kim Møller Mønster blandt andet skabe stærkere synergier på tværs af Ilvas fysiske butikker og boligkædens webshop med særligt fokus på kunderejsen fra inspiration til køb. Han får også til opgave at fortsætte opbygningen af Ilvas brand i Sverige, hvor boligkæden nu har fire butikker samt at udforske muligheden for at ekspandere til flere markeder.

- Jeg er entusiastisk og stolt over muligheden for at lede Ilva som CEO og jeg glæder mig meget til at blive en del af det velkendte og vellidte brand. En af Ilvas markante styrker er, at virksomheden lægger stor vægt på at sikre en arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel. Det møder også kunderne, når de handler hos Ilva. Sammen skal vi bygge videre på den styrke og udvikle en endnu stærkere kunderejse uanset om de handler på vores webshop eller besøger vores butikker, samtidig med at vi altid har fokus på den grønne dagsorden, udtaler kommende CEO for Ilva, Kim Møller Mønster.

Han afløser Martin Hallund, som i september sidste år blev fyret som Ilva-direktør, efter at han blev fundet skyldig i at have udsat en cyklist for fare i sin firmabil. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: direktørskifte
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.462